telefoon  06-46890137 of info@verkeersschoolsomer.nl

facebook-icon maps-icon

Referenties

Ervaring van Hazim

Afgelopen week ben ik in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs. Ik heb een tijd lang rijlessen van Ossy gehad. Hij heeft een rustige manier van lesgeven. Stapje voor stapje leer je steeds zelfstandiger te rijden. Verder is hij streng doch rechtvaardig en geeft hij op een directe manier aan wat je verbeterpunten zijn. Hierdoor wist ik altijd goed waar ik aan toe was en begon ik goed voorbereid aan het examen!! (zie foto links)

Ervaring van Susanne

Via een vriendin ben ik terecht gekomen bij Verkeersschool Somer. Zij was al erg te spreken over de rijlessen en niets is minder waar! De eerste keren in de auto waren een drama en ik was waarschijnlijk niet de snelste leerling, maar Ossy heeft me er goed doorheen gesleept. Zelfs ik kan nu rustig achter het stuur zitten. Ossy blijft altijd rustig en overziet alles. Ik heb geleerd veilig en goed te rijden. Naast het feit dat de lessen leerzaam waren, was het ook altijd gezellig. Verkeersschool Somer vind ik zeker een aanrader!

Ervaring van Demi

Ontzettend tevreden hoe alles geregeld werd. Zowel voor het aanmelden van de examens als het inplannen van de lessen.
De instructeur was een zeer ervaren en deskundig persoon. De lessen werden op een zeer positieve, constructieve manier gegeven. Dit heeft mij zeker geholpen om in 1x te slagen.

Ervaring van Kevin

Nadat ik eerder bij een andere rijschool had gelest en examen had gedaan, ben ik via een vriend van mij bij Ossy terecht gekomen. Osama kwam erachter dat ik verkeerde dingen had aangeleerd,en moest hij me weer alles afleren en opnieuw dingen aanleren,wat nog veel lastiger was voor mij.
Maar ik moet zeggen dat Verkeersschool Somer mij echt bewust autorijden heeft geleerd i.p.v. alleen het rijbewijs halen. Osama is heel ervaren en houdt van aanpakken. Bedankt Ossy voor die fantastische tijd!!! (zie foto rechts)